top of page

Rughvetefrokost


Dette har blitt favorittfrokosten i familien vår den siste uka. Jeg la rughvete i bløt en kveld før jeg skulle legge meg. Tanken var å koke kornet neste morgen. Men da jeg smakte på det hadde det blitt mykt og godt å tygge på over natten. Rughveten kunne rett og slett spises akkurat som den var. Når man blander det med naturell yoghurt og kuttet frukt, smaker det nesten som en sunn, tropisk riskrem. Jeg liker også hvor enkelt det er å lage. Prøv det selv.

Dette trenger du:

2,5 dl rughvete (legges i bløt natten over)

1 liten neve solsikkefrø

3-4 dl naturell yoghurt

Honning eller annet søtningsmiddel

Kuttet frukt (Helst i så mange farger som mulig. Da ser det friskt ut.)

Bland bløtlagt rughvete med yoghurt og honning.

Legg lagvis med kuttet frukt.

Avslutt med frukt. Strø litt korn på toppen og dryss på bittelitt honning.

Nyt

Nylige innlegg
Arkiv
Søk på Tag
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page